Hoe ontsnap ik aan mijn bullshitbaan?

teveel werkBijna 40 procent van de werkende mensen in Nederland heeft het idee dat wat ze doen helemaal geen zin heeft. Er is een directe link tussen het gevoel een bullshitbaan te hebben en burn-out klachten. Toch werken ze zich een ongeluk en verdienen ze samen miljarden. Waarom stoppen we niet gewoon met die bullshitbanen? Daarom introduceren wij de workshop hoe ontsnap ik aan mijn bullshitbaan.

 

Achtergrond van de workshop hoe ontsnap ik aan mijn bullshitbaan

Het is voor de meeste mensen niet makkelijk om ontslag te nemen. Waarschijnlijk wordt je bij het idee alleen al overvallen door gevoelens van onrust. Als dat het geval is, dan is deze workshop echt iets voor jou.vrijheid uit je bullshitbaan

Nadat wij beiden ontsnapte aan onze bullshitbaan, opende zich voor ons een nieuwe wereld. Een wereld van voldoening, rust en overzicht. Terugkijkend naar hoe wij dat gedaan hebben, herkenden wij een aantal processtappen die wij beiden hebben doorlopen. Alhoewel die voor ons niet identiek waren, hebben wij er toch een stappenplan uit kunnen distilleren. Dat stappenplan delen wij in de workshop hoe ontsnap ik aan mijn bullshitbaan.

De workshop is opgebouwd uit vier onderdelen. We gebruiken krachtige technieken om je aan het denken te zetten en dromen te visualiseren. Door actieve uitwisseling met de anderen in de groep en het desgewenst plenair delen van je ervaringen, landen de droombeelden in je bewustzijn. Van daaruit gaan we met simpele oefeningen de droom verankeren.

Opbouw van de workshop

De workshop duurt van 09:00 tot 17:00 en heeft op hoofdlijnen het volgende programma

09:00 – 09:30 inloop met koffie en thee
09:30 – 10:30 welkom en kennismaking
10:30 – 11:30 deel 1
11:30 – 11:45 pauze
11:45 – 12:45 deel 2
12:45 – 13:30 uitgebreide lunch
13:30 – 14:30 deel 3
14:30 – 14:45 pauze
14:45 – 15:45 deel 4
15:45 – 16:00 Afsluiting
16:00 – 17:00 informeel napraten

De investering

Jouw investering in deze potentieel levensveranderende workshop, hoe ontsnap ik aan mijn bullshitbaan, is 8 uur en €145,- Kan je meer investeren? Opteer dan voor een extra donatie zodat je iemand die krap bij kas zit, helpt om mee te doen. Zit je krap bij kas? Vertel ons je verhaal en misschien kan je een korting krijgen als gevolg van de donatie van iemand anders.

Over de docenten

Siemen Cox werkte 15 jaar in de financiële dienstverlening. Een mooi salaris, 13de maand, winstuitkering, opleidingsbudget en korting op de hypotheekrente. Ze noemen het ook wel de gouden kooi. Maar wat als je je niet meer verbonden voelt met je werk of nog erger, als je het gevoel hebt een bullshitbaan te hebben, hoe ontsnap je dan uit de gouden kooi?

Sam Joia werkte 25 jaar bij een hulpverlenende instantie. Werk dat zij deed vanuit haar hart. Maar de steeds verder oprukkende bureaucratie drukte haar passie weg onder een berg van papierwerk. Verslaglegging en verantwoording aan het systeem werden belangrijker dan klantcontact. Werken met de mens transformeerde in werken voor een bureaucratisch systeem.

Wij vertellen hoe ook jij een corporate refugee kan worden. Iemand die zijn bullshitbaan bij de grote corporate opzegt. In deze workshop delen wij hoe wij die stappen gezet hebben. Bovendien helpen wij jou om je denkpatroon zo te veranderen dat je de haalbaarheid van een ander werkzaam leven kan zien. Een werkzaam leven dat een weerspiegeling is van jouw passie en persoonlijke voldoening geeft.

Locatie van de workshop

Landgoed de PeerdegaerdtDe workshop geven wij op wisselende locaties. De aankomende twee workshops geven wij op het landgoed van Stichting BeLeef de Peerdegaerdt in Strijen. Deze locatie is het beste met de auto te bereiken. Je kan hier gratis parkeren. Wij verzorgen een luxe vegetarische lunch. Als het mooi weer is, kunnen wij buiten eten

Landgoed de Peerdegaerdt

en is er tijd om te wandelen over het landgoed.

 

Aanmelden

Om je aan te melden, vul je het onderstaande formulier in. Je kan op verschillende manieren de investering voldoen. Je kan vooraf per bankoverschrijving betalen. Je mag ook  contant betalen op de dag zelf of met 6 x 1 ounce zilveren munten.  Je kan dat aangeven in het formulier.


 

 

 

Comments are closed