Boek presentatie De Blauwe Revolutie

De Blauwe Revolutie Cover

De doelstellingen van Parijs, Sustainable Development Goals, MVO en prestatieladders. De ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer.

Wat moet je doen om je bedrijf te veranderen aan de noodzaak duurzaamheid en circulariteit een plek te geven in jouw organisatie? Hoe word je een organisatie die een bijdrage levert aan een duurzamere samenleving? Hoe communiceer je effectief je duurzame ambities? Hoe wordt je koploper op het gebied van duurzaamheid?

In De Blauwe Revolutie laat Siemen Cox zien dat elke ondernemer in vier simpele stappen zijn organisatie aantoonbaar kan verduurzamen. Daarnaast deelt hij de belangrijkste lessen die hij heeft geleerd bij het opzetten van drie duurzame bedrijven. Deze lessen zijn makkelijk te vertalen naar een praktische aanpak voor een duurzame koers.  

Tijdens de boeklancering, op 22 april 2018 in BlueCity, vertelt Siemen over het schrijfproces, de CARE-FUL methodiek en is het mogelijk om een gesigneerd exemplaar van het boek te kopen. Toegang is gratis, aanmelden noodzakelijk

Programma
13.00 u inloop
13.30 u praatje
14.00 u drankje + verkoop gesigneerde boeken
15.00 u afsluiten boekverkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *